Melissa De Zwart Goudsmederij - Logo - Favicon

Maatwerk

Samen maken we een uniek ontwerp

Samen creëren we een uniek ontwerp

Met mijn vakkennis en jouw persoonlijke wensen komen we samen tot een uniek ontwerp! Er zijn veel mogelijkheden: goud, zilver of een combinatie hiervan. Een ring, een mooie hanger, een stoere armband, een bijzonder paar oorbellen of een sprankelend collier. Achter elke reden waarom je een sieraad laat maken zit een verhaal. En dat verhaal laat ik graag terugkomen in het voor jou op maat gemaakte sieraad.

Aan de hand van jouw verhaal en idee ga ik ontwerpen en schetsen tot het voor jou naar wens is. Ook komt vooraf altijd een prijsopgave zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bij een akkoord ga ik aan de slag in mijn atelier en neem ik je mee in het proces.

Sieraden bewerken

Het kan zo zijn dat je oude sieraden hebt van goud of zilver die je niet (meer) draagt en je zou willen laten bewerken tot iets wat je wel voor altijd bij je kunt dragen. Dit is heel goed mogelijk en we kunnen samen kijken of het materiaal wat je hebt genoeg is of dat hier nog wat bij moet worden toegevoegd om een mooi nieuw en stevig sieraad te kunnen laten maken. Ook geldt het hergebruik van edelstenen. Deze kunnen, wanneer ze nog goed in orde zijn, verwerkt worden in een nieuw uniek sieraad wat helemaal naar uw smaak is.

Vaak wordt gevraagd wat een sieraad ongeveer gaat kosten, hier is geen snel en standaard antwoord op te geven omdat elk sieraad uniek is en op maat wordt gemaakt. Gezien de arbeid en het materiaal wat al minimaal in een handgemaakt sieraad gaat zitten kun je denken aan een prijs vanaf € 100,- voor zilveren en € 350,- voor gouden sieraden.

Stel hier je vragen over sieraden op maat gemaakt.

Mocht je specifieke vragen hebben over je sieraad, neem dat gerust contact met mij op. Ik help je graag verder of samen bedenken we een gepaste oplossing.

Melissa De Zwart Goudsmederij - Logo - Favicon

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf up-to-date over onze nieuwste sieraden, ontdek hoe wij te werk gaan en maak kans op toffe acties!