Melissa De Zwart Goudsmederij - Logo - Favicon

Reparatie

Laat jouw sieraad bij mij repareren
en geniet weer van je kunstobject

Laat je sieraden repareren

Sieraden van edelmetaal gaan nooit verloren! Deze zijn altijd te repareren of kunnen omgesmolten worden tot een nieuw sieraad. Heb je nog een ring van bijvoorbeeld je oma liggen die je prachtig vindt, maar niet past? Ik kan deze op maat maken en weer laten shinen! Of heb je achterin een la nog oud zilver of goud liggen waar je niets meer mee doet? Ik vermaak ze graag tot een sieraad dat voor jou weer waardevol is.

Heb je een prachtig kralen of parel collier, maar is deze bijvoorbeeld uitgerekt of gebroken? Ook deze kan gerepareerd worden zodat het weer als nieuw is! Het collier kan geregen worden, maar ook per parel of kraal geknoopt worden voor extra stevigheid en veiligheid.

Ook voor het wat kleinere werk zoals bijvoorbeeld een kapot slotje of een sieraad dat een opknapbeurt verdient ben je bij mij aan het goede adres.

Restauratie van je sieraad

Soms is een kleine reparatie niet voldoende en moet er meer gebeuren om een sieraad in ere te herstellen. Het is verstandig om het dierbare sieraad op tijd weer te laten restaureren. Zo wordt verlies voorkomen en kan het sieraad weer fijn dragen worden. Ik bespreek altijd vooraf op welke wijze ik de restauratie aanpak en geef een prijsopgave op.

 

Stel hier uw vragen over de reparatie van uw sieraad

Mocht je specifieke vragen hebben over je sieraad, ik help je graag verder en samen bedenken we een gepaste oplossing. 

Melissa De Zwart Goudsmederij - Logo - Favicon

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf up-to-date over onze nieuwste sieraden, ontdek hoe wij te werk gaan en maak kans op toffe acties!