Melissa De Zwart Goudsmederij - Logo - Favicon

Sparcolor collectie

Unieke handgemaakte sieraden van zilver en goud

Unieke sieraden

De Sparcolor collectie is een handgemaakte sieradencollectie met unieke stukken gemaakt van zilver en goud, geaccentueerd met diverse kleurrijke edelstenen. Elk stuk is zorgvuldig vervaardigd om de schoonheid en natuurlijke kenmerken van de gebruikte edelstenen te benadrukken. De collectie omvat een breed scala aan sieraden, waaronder oorbellen, kettingen, armbanden en ringen.

Sprankelende edelstenen

Een van de belangrijkste kenmerken van de sieraden uit de Sparcolor collectie is het gebruik van edelstenen, elk met zijn eigen specifieke kleur en slijpvorm. Enkele van de edelstenen die in de collectie worden gebruikt, zijn amethist, citrien, topas, diamant, robijn en saffier. Het gebruik van verschillende edelstenen zorgt ervoor dat elk sieraad echt sprankelt en een gedurfd en kleurrijk statement maakt.

De Zwart Goudsmederij - Lucy - oorbellen - goud - edelsteen - rood

Handgemaakte sieraden

De sieraden zijn handgemaakt. Dit betekent ook dat geen twee stukken precies hetzelfde zijn, waardoor Sparcolor sieraden echt uniek zijn. De collectie is perfect voor iedereen die wat kleur aan zijn dagelijks leven wil toevoegen, of voor wie op zoek is naar een opvallend sieraad voor een speciale gelegenheid.

Verbluffende collectie

De Sparcolor collectie is een verbluffende collectie die de schoonheid van handgemaakt vakmanschap en de natuurlijke schoonheid van edelstenen laat zien. Of je nu op zoek bent naar een gedurfd statement stuk of een subtiel accent, Sparcolor heeft voor elk wat wils.

Bekijk hier de volledige collectie

Melissa De Zwart Goudsmederij - Logo - Favicon

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf up-to-date over onze nieuwste sieraden, ontdek hoe wij te werk gaan en maak kans op toffe acties!